Jodelworkshop

De Jodelworkshop wordt gegeven door Jodel expert Gaby Coburg. Aan de hand van haar beproefde ‘drei mal L-methode’ maakt Gaby iedereen enthousiast voor deze niet alledaagse zang-methode. Gaby Coburg is een graag geziene gast bij radio en tv om de techniek van het jodelen onder de aandacht te brengen. 

Marleen de Bruijn: “We wisten totaal niet wat we moesten verwachten, maar we hebben van het begin tot het einde genoten. Wat een lol heeft Gaby gebracht. Ook leuk om te vermelden dat ze twijfelaars over te streep trok om mee te doen. Complimenten hoor!!!” 

 Met een hilarische jodelbattle als finale van de workshop sluiten we af met een hoogtepunt. Iedereen zal versteld staan van zijn of haar verborgen jodelkwaliteiten, met als kers op de taart, voor alle deelnemers een authentiek jodelcertificaat.

Duur: 50 minuten / leeftijd 12-100 jaar / 10-100 personen

Anja Martini: “Wij vonden de workshop erg leuk. Een leuke onderbreking op een feestje waarbij iedereen actief deel kon nemen. Wanneer ik het in 1 zin zou moeten omschrijven: ’Een hilarische, interactieve, gezellige en vrolijke toevoeging aan een feestje

Deze bedrijven kunnen nu jodelen als de beste: T-Mobile Hoofdkantoor, TNO afdeling Helmond, Yacht Finance, Jobstap Nijmegen, Belastingdienst Arnhem, Coloplast Amersfoort, Mediamarkt.nl, Oranjefonds Utrecht, Accountantskantoor Kalb, Scholengemeenschap Echnaton Almere, Lowlands-cursus jodelen voor beginners en nog veel meer…

Meer informatie is te vinden op www.jodelworkshop.nl