Leren jodelen

jodelworkshop op een vrijgezellen feest

Deze Jodelworkshop wordt gegeven door Die Supertolle Schlager Schwestern die de jodelkunst beheersen op topniveau als enige in heel Nederland! Die Supertolle Schlager Schwestern zijn daarom een graag geziene gast bij radio en tv om de techniek van het jodelen onder de aandacht te brengen. 

Zeer geschikt als onderdeel van een teamuitje, en als energizer tijdens een themadag of congres en natuurlijk hebben wij vele familiefeesten, reünies en vrijgezellenfeesten opgeluisterd…

Deze jodelworkshop wordt gegeven aan de hand van de beproefde ‘drei mal L-methode’. Die Supertolle Schlager Schwestern maken iedereen enthousiast voor deze bijzondere zang-techniek uit de Alpen. Met een hilarische jodelwedstrijd als einde van de workshop sluiten we af met een hoogtepunt. Iedereen zal versteld staan van zijn of haar verborgen jodelkwaliteiten, met als kers op de taart, voor alle deelnemers een authentiek jodelcertificaat.

Duur: 50 minuten / leeftijd 12-100 jaar / 10-100 personen

Deze bedrijven kunnen nu jodelen als de beste: T-Mobile Hoofdkantoor, TNO afdeling Helmond, Yacht Finance, Jobstap Nijmegen, Belastingdienst Arnhem, Coloplast Amersfoort, Mediamarkt.nl, Oranjefonds Utrecht, Accountantskantoor Kalb, Scholengemeenschap Echnaton Almere, Lowlands-cursus jodelen voor beginners…

Jodelen zorgt niet alleen voor heel veel plezier, je leeft er zelfs langer door beweren sommigen… Omdat iedereen aan het jodelen gaat, ontstaan er hilarische situaties, en alleen al het naar elkaar kijken en luisteren werkt op de lachspieren.

Meer informatie is te vinden op www.jodelworkshop.nl